FONYTON Creative Commons License 2014.02.01 0 0 730

Sziasztok!

A Sztár fM halálának 3. évfordulójára igértem egy kis apróságot, ime:

Hogy rohan az idő. Immáron 3. éve, hogy a Sztár fM áttért a "sssssssssssssssssssssss" üzemmódra 

De most fájdalmat enyhitendő, egy jó hirrel is tudok szolgálni. 3 év után -nem tudom, pontosan mikor- felszabadult a sztarfm.hu domain. Nekem pedig több se kellett, le is csaptam rá. Úgyhogy innentől a sztarfm.hu domain is hozzám, azaz hozzánk tartozik.

Emlékeztek, mit mondtam 3 évvel ezelőtt? A 10 körmömmel is kikaparom a rádiót a sirjából. Ez most egy ujabb lépése eme eltökélt szándékomnak. Bár a rádió -hivatalosan- még nyugszik a sirjában, de most már a sirnak én viselem a gondját.

Viszont innentől el lehet kezdeni épitkezni. Aminek egyenes ági következménye hogy mostantól jönnek a szigorúan zsebbe nyúlós dolgok. Tudjátok... amig, s amit tudok továbbra is megpróbálom önerőből megoldani. De előbb-utóbb el fog jönni az az idő, amire egymagam már képtelen leszek anyagilag.
El fog jönni az amit anno a Sztár fM vezetősége nem akart, vagy nem tudott kimondani. Én kimondom. Csak most már nem megmenteni, hanem feltámasztani kell(ene) a rádiót...
A számlákat, -ahogy ezt is- a többit is közkincsé fogom tenni, hogy mindenki lássa. Én nem leszek olyan, mint az MTVA, hogy peres úton kellett kiszedni tőlük a számlákat...
Tényleg szeretném, ha ez valóban a MI rádiónk lehetne.

Szilvia Sandor , és Joe Kiss volt Sztár fM-es műsorvezetőket értesitettem, s mondtam nekik, ha úgy alakul, nekik alanyi jogon helyük lesz a csapatban!
Bálint Edinával 1-2 éve beszélgettem, én úgy érzem, ő lelkileg lezárta a Sztár fM-es korszakot. Természetesen, ha beindul hivatalosan a rádió, és visszajönne, a helye ugyanúgy meglesz neki is!
B Tóth László-t a poptarisznya.hu-ról szerintem ekevassal se lehet elrángatni. Őt már rugdosták/lökdösték annyi felé, hogy ő már nyugalomra vágyik, és ezt a poptarisznya.hu-n megtalálta!
És végül, de nem utolsó sorban Boross György... Őt jelenleg köti a Lánchid rádió.

"... Kérjük, a Sztár fM-mel kapcsolatban a továbbiakban ne érdeklődjenek, ez a korszak - sajnos - lezárult."

Szerintem könnyes szemekkel irta ezt ki anno az oldalra... A dokinak egy külön számot küldenék: Queen - Show must go on. A show folytatódik, a show-nak folytatódnia kell!
Szóval... ha a Doki felé nyújtanám a kezem, azt úgy, és akkor tenném, ha Göblyös Tamás Memme is jöhet vele. Ahhoz pedig már úgy kell dolgoznia, és termelnie a rádiónak, hogy tudjon a rádió annyi fizetést adni nekik, amiért megérje nekik visszajönni.
Továbbá beszélgettem mégegy műsorvezetővel FB-n. Őt egyenlőre nem kivánom nevén szólitani, mert őt is köti egy rádió, és nem akarom azzal kellemetlen helyzetbe hozni, hogy úgy tűnjön, falsból hátulról intézkedtünk.

Én nem adom fel, továbbra is hiszem, és bizok benne, hogy előbb-utóbb sikerülni fog. Sajnos nincsenek millióim, hogy azonnal egyik napról a másikra nyélbe üssem. De kiváncsi leszek, mikor kapom meg az első komolyabb segitséget az ügyben, hogy ujra hivatalosan is megszólalhasson a Sztár fM spot, úgy, mint nem is oly régen!

ÁMEN!