hamvasat Creative Commons License 2014.01.30 0 0 58526

Murray!

"18 fokban nem szabad leválni a kísérőnek"

Előtte is végig volt már repedve, szerintem a 18 foknak, meg az utána való felfűtésnek csak annyi szerep volt, hogy a hőmozgásra lehullott a lap, mert már amúgy is csak a lélek tartotta a helyén.

Szerencsére a lapok egyelőre bírják a rálépdelést, sarkoknál is alá van kenve a  ragasztó az tuti, tehát ellentart, egyébként meg eszméletlen erős egy lap ez, pakoltuk fel a padlásra az egyéb maradék lapokat és kicsúszott a kezemből egy fél csomag és kb 4 méter magasból lezúgott erre a lapra, mindössze egy vékony takarópapír volt rajta. Elöntötte az agyamat az ideg, hogy most tuti lehet újraburkolni azt a részt. Felszedtem a papírt, hogy felmérjem a kárt és láss csodát, egy karc nem volt rajta.

Felszedéskor én nem új lapot szeretnék visszarakni, hanem az eredetit. Bár van tartalék lapom egy rakás, sajnos már itthon derült ki, hogy van egy kis színeltérés a lapok között és úgy van szétválogatva, ebből az árnyalatból már csak 2-3 db van, a másikból még vagy 50. Szóval biztos lesz veszteség, de zömmel ezeket szeretném megmenteni.

Ha úgy tapad a ragasztó a padlóra is, mint a falnál, akkor nem lesz nagy kaland felszedni szerintem. A falnál kézzel leszedtem simán.

Előzmény: murray (58522)