caterina3 Creative Commons License 2014.01.25 0 0 32945

Köszönöm szépen a választ! Akkor mindenképpen fehéret veszek. Fontolgatom, hogy megveszek egy 25 kg-os Kerabondot, mert úgyis kell a padlóburkoláshoz is ragasztó, igaz, ez drágább, mint a szürke, de bízom a Mapei termékeiben, eddig beváltak, és ebből nincs kisebb kiszerelés, úgy nézem. Akkor Isolasticot mindenképp teszek bele, köszönöm.

 

Akkor pozdorjából alakítjuk ki a pultot. Mivel kell alapozni ezt ragasztás előtt? Sajnos nem tudom.

 

Szívesen ragasztanám egyben, laponként, :-) de sajnos lejött a papírról, ezért adták olcsón. Pár éve már néztem az üvegmozaikokat, s akkor még egész elfogadható áron is találtam, de végül is csak most került sorra a fürdőszoba felújítása, és megdöbbentem, mennyire megdrágultak azóta. Úgy tűnik, most már nem is lehet 5000 alatt kapni négyzetméterét, és sajnos nagyon szűkös a keretünk, ezért vettem meg ezt a leázottat. Ezt a "darabost" teljesen reménytelen "kockásan", sarkosan rakni? Nincs valami "trükk", :-) ahogy lehetne? Igazából úgy tetszene. Vagy ha nem lehet, nem mutatnátok nekem képet az ettől eltérő rakási módokról, hogy miként néz ki, ha van Netek esetleg ilyen?

 

Üvegvágó fogót hol kaphatnék elfogadható minőségűt a legolcsóbban Pesten, tudnál ebben tanácsot adni? (Nem baj, ha erősebben kell nyomni vágáskor, a férjem vagy a fiaim megoldák a vágást.)

Előzmény: Törölt nick (32944)