Lara1966 Creative Commons License 2014.01.16 0 0 78403

Igen, 48 vagyok, vagyis leszek, nem tudom, honnan vetted a 45-öt. 

Maradjunk annyiban, hogy merőben különböző véleményünk van egy olyan témában, ami által most itt beszélgetünk. Lehet, hogy nem értettem meg, lehet, hogy tévedtem, lehet, hogy te tévedsz. Valójában mindegy, nem kell, hogy egyezzen a véleményünk. 

Nem is várok tőled választ többet, de egyet azért még igen. Szerinted, ha kapitális baromság, amit a mester és a tanítványra bízott iskoláról írtam - kicsit hajlamos vagy ilyen ítéleteket hozni anélkül, hogy bármivel alátámasztanád, így marad a véleményed az enyém ellen - akkor avass be, hogy az igazi kungfuban milyen a mester és a tanítvány viszonya. Cáfolj meg, mondd azt, hogy amennyiben a te saját iskolád terjeszkedne, nyitnál egyet például Szegeden - de mivel tőled az messze van, valakire rá kellene bíznod az ottani iskola vezetését legalább részben -, mondd azt, hogy bárkire rábíznád, bármelyik tanulódra, a lényeg, hogy ott lakjon, tehát megfeleljen a célra. Mondd ezt, és nem lesz több kérdésem. Ha pedig ezt nem állítod, akkor mi a nagy baromság abban, amit írtam? 

Előzmény: Törölt nick (78391)