Köszönöm!
Igen, tegnap ezeket megcsináltam, és jó lett. Valamint átküldtem rajta 1L oldott citromsavat. Úgy látom működik rendesen.
A felső szűrő a tisztítás után is picit mintha az ragadós volna, nem tudom ez normális-e.
A háromjáratú szelep is oké, úgy látom amikor végeztem a csapolással, akkor leerszti a nyomást, meg egy kis vizet a karból. (Eddig nem tudtam ez mire való).
Az egész gép hangosabb mint az Evolution, ez normális? Én okénak gondolom, a fém ház miatt.
Viszont lehet rászánnám a szombatomat, és mégis szétszedném az egészet darabokra, kazánt kipucolnám, stb... 2006-os a gép, úgy láttam nem volt még megbontva, gondolom van benne takarítanivaló. Nem tűnik olyan vészesnek (most még úgy gondolom). Viszont ekkor már tömítéseket is cserélnék. Tudnátok segíteni, hogy konkrétan az Expolygonból milyen tömítésekre van szükkségem ehez a géphez?
Valamint az OPV ellenőrzéséhez/beállításához szeretnék venni egy egyszerű nyomásmérőt, ami egyszerűen a gyári karra rögzíthető, a kifolyó helyére. Utána másra is tudnám használni, azért akarok venni. Szóval ilyen kapható az Expolygonban, és ha igen melyik az?
Köszi!