Félek hogy valamit nem jól csinálok.
Félek hogy valaki szól hogy ez így nem lesz jó .
Állandóan azt érzem hogy olyan kritikát fogok kapni amivel nem fogok tudni megbirkozni.
Na nálam Pl ez vezet a skizo vonalhoz.
Szerintem ennek egy ellenszere van: az Idő múlásával ha megtapasztalod, hogy nem megy olyan könnyen például a skizóvá válás, akkor enyhülni fog a szorongásod. Én most egy hete nem szedem a gyógyszert, mert vitaminokkal nem akartam keverni, amit megfázásra szedtem, pl. B-vitamin. Ha továbbra sem erősödnek a szédüléseim, akkor kitartok az mellett, hogy tartózkodom az antidepi szedésétől, a legközelebbi doktornőmhöz menésig.
Wall-E-t imádom! :) Vagy tízszer néztem meg, de igazad van, van benne néhány jövőkép, ami elég elrettentő.
Fontos! Kedves Barátaim! Indexes működésemet bizonytalan időre felfüggesztem, néhány topikon kívüli, de itteni probléma miatt. Nem szeretnék olyan fórumcsoport tagja lenni, ahol nem tartják tiszteletben egyformán minden fórumozó személyiségi jogait.
Még nem tudom, hol folytatom a fórumozást. Személyes megkeresésetekre megírom, hogy hol leszek található. Zsonga, természetesen ezt a beszélgetésünket is jó lenne folytatni!