R5GTLésALPINET Creative Commons License 2014.01.15 0 0 4146

Minden tiszteletem a családnak.

Egy hatéves fiú és egy kétéves kislány apjaként mondom, hogy én ebbe biztosan beleőrültem volna, nem tudom ilyet hogyan lehet ép ésszel kibírni. A szörnyű tragédia után pedig ez a gyalázatos jogi csűrés csavarás végképp kiveri a biztosítékot.

A jogszolgáltatás eredménye több mint semmi, de a tragédia mértékéhez képest az igazság sehol.

De lehetne bármennyi a büntetés a legnagyobb gond az elkövető maga, akire ismeretlenül is azt kell mondanom, hogy a jelek szerint a cselekménye súlyát azóta sem hajlandó elismerni, még most sem fogadta el, hogy mit követett el a saját gyermekével a háta mögött, csak a menekülést és a megúszást keresi azóta is folyamatosan.

Sajnos már itt a következő lépcső ebbe az irányba:

""Minden államfőnek joga, hogy kegyelmet adjon". Így ha Tobin kegyelmi kérvény nyújt be Írországban, azt az ír köztársasági elnök bírálja el - mondta Navracsics Tibor."

idézet innen:

http://www.hir24.hu/sotet-oldal/2014/01/15/az-ir-gazolonak-megkegyelmezhetnek-hazajaban/#a3

Már előre megágyaznak a folytatásnak...

Szerintem akár egyetlen nap elég lehetne a börtönben, ha képes lenne szembe nézni magával és lenne nagybetűs BŰNTUDATA, és de ez az "ember"  erre nem képes (és a "kedves felesége" sem). Jelleméből adódóan soha nem is lesz képes rá, akár letölti a hátralévő kiszabott idejét akár nem, ez nem fog változni soha és az a legszörnyűbb.

Sőt ezután már abban a tudatban lesz szerintem, hogy már "letudta" büntetését ezen szörnyű tragédia miatt, tehát ezt is csak a mostani rossz irányba vett megerősítéskét értelmezi majd, főleg ha meg is kapja a már előre szivárogtatott kegyelmet.

De amíg magában nem képes ezt rendezni addig ez nem így van. Önmaga elől senki nem menekülhet el, már csak ebben bízhatunk, mint igazságszolgáltatásban...

Részvétem a családnak és bízom benne, hogy a pokol írországi szekciójában már fel van cimkéve a kék S40 volvó forma üst...

Előzmény: MGPB (4140)