kit-zoli Creative Commons License 2014.01.13 0 0 48119

Megpróbálom megvilágítani.

Először is, én nem ismerek olyan embert aki ezt el akarná venni Tőled (ebben az esetben tőlem is, mert mintha én is irtam volna ide)

az meg hogy kinek mit ártottál, arról nekem fingom sincs, de ezt a kérdést én is szívesen feltenném, én kinek ártottam? 

Van egy társaság, aki az emlékezetes topik bezárások után úgy döntött, nem akarja az indexen folytatni. Továbbá nem akarja, hogy névtelenül, hamis nickkel bárki részegen  beirhasson, bemásolhasson 

Ennek a topiknak a szoftveres felületét egy valaki fejleszti. Az egész nyílvános, de nem hirdetett. Ez ugye látszik is. Alapfeltétel, hogy aki oda irni szeretne, az adja a nevét, és az ottlévő társaságból valaki személyesen ismeri. És van még egy dolog, a belépése ellen senki nem emel szót. 

Ennek a felületnek a címét, most valaki feltette ide. Ez nem baj, bár csak későbbre volt tervezve, ha be lesz fejezve a fejlesztés.

A baj az, hogy erre egy-két ember úgy reagált ahogy ezt megtette  (48093, 48098) Gondolom, rászolgáltam arra hogy sértegessenek, mint ahogy az összes oda iró ember is

Nekem is felállt a bicska a zsebembe. Csak én már lehiggadtam.

Nem ártott volna a sommás itélet előtt olvasni is!

Az biztos egyikünk se akarja bántani ezt a topikot. Az a megjegyzés (csak feltételezés ) arról szólt, hogy a hajokikoto.hu úgy sem lehet veszekedni, ha az indexen folytatni akarják ám legyen, legfeljebb bezárják.

Ennyi!

Mondjátok már meg, mert esküszöm nem értem.  Én se!

Előzmény: jafijani (48111)