Törölt nick Creative Commons License 2014.01.12 0 0 310

A DVD minőséggel például semmi bajom, előnye, hogy nincs benne csík (szalag gyűrődési csík). Eléggé azt adja vissza amit a tv lead, nem ront rajta. A lemezek már más helyzet, azok a nagy szivatás bő tárgyait képezik. Dolgozik vele az ember, felvesz valamit, aztán nézheti amint le sem tudja pár éven belül olvastatni róla az adatot, vagy csak részlegesen. Aztán vagy sikerül vissza políroztatni, vagy nem, ha nem akkor annak annyi.

.

 

Szín elkenődést én akkor tapasztaltam VHS-nél ha már agybafőbe másoltam és ezt még megfűszereztem az LP-vel.

 

 

Hitachi márkából nagyon különleges ahogy és amilyen mértékben színesen csillogóvá teszi a képet, nem kell hozzá felvenni sem, elég csak azon keresztül nézni a tv adást, látszik a nem kis különbség a tv-n, vagy ezen a készüléken keresztül nézve. Viszont hiába a márka, nem mindegyik Hitachi csinálta ezt, volt amelyiknek totál átlagos volt a képminősége. Úgy lehetett ez mint a Panasonic, nem mindegyik szériába tették bele ezt a különlegességet. Még azonos típusúakon belül is voltak eltérések, bár azon belül általában mind jó volt. PL: Panasonc NV-HV51-nek jobb a képminősége (élénk színek) mint ugyanezen a márkán belül az NV-HV50-nek (totál átlagos).

 

Meg aztán a különlegesség mellett nem elhanyagolható a kinézete sem a készüléknek, az sem hátrány ha különlegesebb és jobban néz ki a társainál. A Panasonicok ilyen téren kis különbséggel elégg egyformák, nagoyn egy rugóra készültek, persze akkor már javában ment a videó biznissz és gyártották a gépsoron rendesen őket.

 

 

Előzmény: renee7 (305)