Törölt nick Creative Commons License 2014.01.12 0 0 308

Kacsameséket elég sokszor ismételgette az MTV is, újabb részek, aztán megint elővett egy pár régit, heteken át, aztán megint újabb, mikor hogyan szerkesztették be a 9 év alatt a Walt Disney-t. Csak a filmsorozat részeivel nem csinálták ezt, mert ugye azok egybefüggőek voltak.. Csak az egész Disney blokkot minden héten úgy ahogy volt megismételte. Csak nem így mint most, hogy levetítik, aztán megint kezdik elölről az egészet, aztán újra és újra. látszott, hogy hetente megszerkesztették, hol betettek egy ismétlés Kacsameséket, ami már korábban ment, majd a következő héten már egy olyan része ment ami addig még nem (ilyen korszak is volt a 9 évben, amikor a Walt Disney-t az MTV vetítette).

 

 

Például a Hupikék Törpikékkel is így voltak. Újabb részek mindig szombat délutánonként, aztán következő héten megint egy újabb, ez így ment hónapokon át, aztán hopp, megint egy ismétlés, pár héten át újabb ismétlés korábbi évek részeiből kiszemezgetve, aztán megint újabb részek. Elsők közt néztem a TVR hétben, mert akkor még a címeket is leírták, hogy a következő héten új rész lesz -e vagy ismétlés? Akkor még mellé is írták, hogy (ism.) vagy ha ez nem volt ott akkor az újabb volt, dehát aki nyomon követte az úgyis tudta, hogy ismerős -e a rész címe vagy sem..

 

 

Manapság már ez is teljesen másképpen megy, olyan mintha fel lenne véve DVD lemezre az egész sorozat és elejétől a végig csak ismétlése megy. Ha véget ér, kezdik megint az elejétől és így tovább, mindennel..

 

 

Ha egy újabb sorozat kezdődik el, mondjuk a Story4-en, lehet arra számítani, hogy éveken át fog menni újra és újra.. Ilyen szempontból elég gépies lett a televíziózás, a korábbival szemben..

Előzmény: renee7 (306)