tamasimiklos Creative Commons License 2014.01.10 0 0 41588

Kedves Barátaink!

Szeretnék pár "intézményi" változásról beszámolni. Mint az előbb olvashattátok, Négyesi Pál beszállt a szerkesztőség munkájába, ő fogja a címkéket válogatni, kidobni/betenni, csúnya szóval kezelni. Palit ismerve, igyekszik majd megosztani a kérdéseit, gondolatait veletek is, amire szerintem tökéletes lesz a Fórum. Ebből talán már kitalálható, hogy Kurutz Márton barátunk, a kulccszavazás legfőbb szervezője (aki egyébként kb két éve rágta a fülemet - teljes joggal - hogy el kéne kezdenünk ezt a munkát), január közepétől kicsit eltávolodik majd a Fortepantól és átadja a címkézéssel kapcsolatos Admin-t Palinak. Marci, itt is szeretném megköszönni, hogy belerángattál minket ebbe a kalandba és az elmúlt egy hónapban többszáz órát töltöttél a dologgal. Köszönöm!

A január nem csak ezt a változást hozta. Két és fél év után (remélem csak átmeneti) szünetet kért Incitatus (talán nem bántódsz meg Tatus, ha Gál Lászlóként is megnevezlek), így Tatus mostantól nem szerkeszti napi aktivitással a leírásokat. A jó hír, hogy a helyére sikerült fölkérnünk Pégés barátunkat, így 2ly (vagyis Simon Gyula, a kezdetektől fáradhatatlan és nélkülözhetetlen szerekesztőtársunk) nem marad egyedül.

Még egy változást tartogat az idei évkezdés, Borovi Dani átvette tőlünk a Fortepan Facebook szerkesztését, ez is ránk fért, mert kicsit mostohagyerek volt eddig ez a terület. Ezután tehát akár Facebook ötleteket is lehet adni itt a Fórumon Daninak! Remélem nem hagytam ki senkit,

barátsággal:

Tamási Miklós

 

 

 

Előzmény: Goldman Emma (41587)