ghepard Creative Commons License 2014.01.10 0 0 153

Olvasgatom a topikot, mert engem is érdekel a dolog. Nekem is rengeteg problémám volt (talán még lesz is, de igyekszem majd a saját módszeremmel megbírkózni vele). A felsorolt 5 lehetőség közül gyakorlatilag az egyiket se használom úgy, mint a köztudatban van - az első kettőt semmilyen formában, a másik hármat valahogy igen, de mégis egy kicsit másképp.

 

A harmadik a relax, na ezt igencsak űzöm (relax, meditáció, kikapcsolás, alvás, légzés, étkezés, saját hangok, vibrációk, rezgések stb stb), de olyan sajátos módon.

 

A negyedik a masszázs - na ezt is rengeteget űzöm, de nem a szó szoros értelmében - én hozzá se érek semmihez, mindenzt  saját pici rezgésekkel, hullámokkal érem el (és ennél a problémánál éjjel a legfontosabb).....

 

Az 5. az immunerősítők - na ebből se veszek be semmit (se gyógytea, se gyógyszerek stb) - de a legtermészetesebb módon igyekszem javítani az immunrendszerem hatásfokát.

 

Az emberben kb 2000 fajta előlény szorgoskodik (bacik vírusok stb stb) egyedszámuk talán több, mint sejtjeink száma és összsúlyuk kb 1200 gramm lehet. Azok nem valami inteligens lények ugyebár, tehát talán nem ők okosodtak meg, hogy némelyikük nemkívánatosan elszaporodik - hanem hozzásegítettük őket, hogy ez sikerüljön nekik....... Ha megnehezítjük a dolgukat, akkor meglehet a test maga is elbír velük.........

Előzmény: infdoki (142)