Carina_S Creative Commons License 2014.01.10 -1 1 379

Szép és hasznos, hogy ennyire gyűjtitek a spamterjesztőket, csak szerintem kár a gőzért, mert túl sok fáradságodba kerül.

 

Tapasztalatból beszélek, van több e-mail fiókom is, és az egyik (a legsűrűbben használt) spamokat kapott, mert rászállt valami hülye spamteresztő-robot, ami nemcsak az őtőle bejövő levelek tartalmát, de azoknak címeit is (amikből sacc/kb. ezerféle<<<(!) cím volt) gépi kódú "hieroglifákkal" töltötte fel.

 

Válaszom, és egyben a spamok elleni hatásos gyógyrecept: az "Agnitum SpamTerrier"-t (3000 - 4000 Ft.-ért megvehető a licence) megvásároltam a neten, telepítettem és regisztráltam, így az az "Outlook Express 6.0"-ba spamszűrő eszköztárként beépül. Kb. egy hónap a betanítási ideje, ezalatt te mutatod meg neki, hogy miket süllyesszen el a DEL-be, aztán ezeket mintául és alapul véve már maga is látja, hogy mit dobáljon a levélszemétbe (ennek könyvtárát -- amely az Outlook Express-ben van utólagosan beépülve -- te űríted kézileg rendszeresen a mindent kijelöl és töröl funkciókkal).

 

Az eredmény: a több tízezer levélszemétből álló "spamrémregény" szőröstül-bőröstül eltűnt a pokol kénköves fenekére, én pedig örökre megszabadultam a "spamerdő"-től. Hurrá!!!!!! Siker!!!!!!

 

Mindenkinek akinek volt már spamgondja, csak ajánlani tudom melegen az "Agnitum SpamTerrier"-t. Ez a jótanácsom tehát; és saját sikeres tapasztalaton alapszik!!!

 

Carina_S

Előzmény: Tombolda (378)