BencemamaKata Creative Commons License 2014.01.07 0 0 4351

Hú! Hát akkor nem sokat segítettem. Sajnos nem tudom, hogy mi lehet a probléma. Abba viszont nyugodt lehetsz, hogy nem te rontottad el, olyan kicsi korban még tényleg nem lehet elkapatni, ölbe szoktatni.

Valamivel el kellene vonni a figyelmét a ciciről. Mondjuk, ha cicizés közben valami lágy zenét hallgatnátok, akkor lehet egy pár nap után magától a zenétől is megnyugodna. Én csináltam olyat is, ha már régóta cicizett, és félálomba került, kivettem óvatisan a szájából, és amikor újra kereste, cumit adtam neki, de ugyanolyan pózban tartottam tovább a hasamon. Így megszokta a cumit, és meg lehet vele nyugtatni. Persze mikor éhes, akkor nem kell neki, kiköpi. Lehet, hogy a kiságyával van baja, nem kényelmes neki pl. a matrac azért nem alszik sokáig.

Az a baj, ha állandóan mellen van, lehet, hogy nem szívja, csak nyugtatja magát, de azért csak bejut a kis gyomrába valamennyi, és ezért állandóan dolgozik, emészt a szervezete.

Nekem van egy nagyon puha köntösöm, szopizás közben azzal takarózunk be. Ő például azon máskor is nagyon szeret feküdni, szinte belebújik. Biztos a cicizésre emlékezteti.

Biztos, hogy pszihés a dolog, szóval valahogy azt kellene "becsapni". Remélem sikerül! Nekem sajnos nincs több ötletem. :(

Sok sikert kívánok, nyugis nappalokkal és éjszakákkal! :)

Üdv: Kata

Előzmény: Bigo01 (4350)