Aszpirin Creative Commons License 2014.01.07 0 0 610

Sziasztok kedves Fotóbolondok.

 

Boldog új évet!

 

Tizenegynéhány éve vagyok fórumtag az Indexen, a nevemet és arcomat mindvégig vállaltam (katt a nicknevemre, onnan elérhető a bemutatkozási szándékú honlapom).

 

Hobbifotós lennék, saját elképzelésekkel és rossz beidegződésekkel. Jó képeim száma igen csekély, mondjuk nagyátlagban évente 1-2, de az elmúlt 3-4 évben sajnos inkább nulla. Próbáltam kialakítani valamiféle egyéni stílust, felemás sikerrel. 

 

Bár nem törekszem profi fotóssá válni (erre sem időm, sem késztetésem nincs elegendő) mégis lenne mit tanulnom Tőletek, ezért megtiszteltetésnek venném, ha felvennétek a klubba.

 

Törekszem a kultúrált vitára, tiszteletben tartom mások ellenkező véleményét, és sajnos olykor túlságosan is kitartok a magamé mellett. A vitakultúra fontos alapkövének tartom, hogy a saját állaspontunkat alátámasztó konkrét érvekkel jöjjünk elő, és ezek mindig a vita témájáról szóljanak, sohasem a vitapartner személyéről vagy hitelességéről. Sajnos rosszul viselem a személyeskedést, néha ennek hangot is adok, de nem vagyok haragtartó.

 

A klubtagok között van személyes ismerősöm is, csendben remélem, hogy ő majd jótáll értem. Néhanyan találkozhattatok velem virtuálisan a fotós fórumokban, esetleg Ti is tudjátok támogatni a jelentkezésemet.

 

Üdvözlettel és a jövendőbeli klubtagság reményével,

Attila