borcsimama Creative Commons License 2014.01.05 0 0 73640

Szép jó reggelt itt is Mindenkinek!

 

hoztam mutizni a tegnap készült gyöngyösöm..... bagoly még nincs meg!

 


 

lányok, eltűnt a piacokról, a közértekből a kacsa-liba háj... fogyóban volt tavaly az év utolsó heteiben a készletem venni akartam.... virslit, kocsonyahúst dögivel láttam, de egyetlen hentesnél sem volt semmilyen szárnyas hús, és zsírnak való sem. Azt tudom, hogy azt szokták mondani, hogy ne együnk szárnyast, mert a csirke hátrafelé kaparja a szerencsét, de a libák, kacsák, ők hátra felé hajtják a vizet????
Pénteken benn voltam a városban, bementem a Rákóczi téri csarnokba..... hát nem volt ott sem.... 
Nem főzök semmiféle olajjal, csak disznózsírral, amit én olvasztok ki és kacsa meg libazsír van még.... amit szoktunk kenyérre kenni, meg főzök is vele...teljesen kifogytam belőle, és azt mondják minden hol, hogy jövő hét közepén kapnak.....remélem,...... és soha ilyet nem csinálok, hogy nem hagyok legalább a fagyasztóban tartalék hájat..

Még mindig nincsen befejezve a bagolykám, talán majd most, még itt ülök...... előkapom... de egy tászlit megcsináltam magamnak. Már legalább 10-et csináltam, de nekem még nincsen, ill. nem volt, na most van már kettő..... van egy sötét, és egy tiszta fehér.... mindjárt megmutatom, hogy milyen....csak még most szedem le a gépről....

Jártam már a facén, és láttam, hgy Manyikánk milyen gyönyörűségeket rakott fel, amiket csinált.... remélem, hogy ide is tesz majd fel! Ha nem, akkor a csoportunkba én felrakom az albumába!

Jaj na még annyit akartam mondani, hogy ugyan nem régen iszom a céklásat, de az arcomra teljesen kijött a seboream..... de már tűnik is elfele, és a tenyerem közepén lévő hámlós ekcéma az teljesen eltűnt és nem is látszik!