ApTraxximately
2014.01.03
|
|
0 0
113
|
Bár már közel 4 éve nem írt ide senki én azért beírom egyik álmomat, aminek értelmére sehogy sem tudok rájönni. Korábban elhunyt nagypapám házában voltam egy kedves ismerősömmel, a ház hasonlóan nézett ki, mint a valóságban, csak a konyha helyén egy szoba volt, ahol ismerősöm aludt. Én a fürdőszobában tettem-vettem, azt hiszem mostam, vagy hasonló, ekkor felébredtem egy pillanatra. Szinte azonnal visszaaludtam, az álom folytatódott. A kertben voltunk, ahol láttam önmagam, mint láncravert kutya (??) és hevesen csaholva üdvözöltem saját magamat és anyukámat. Ekkor fordult a kép, ismét emberi énemből szemléltem a világot, lenéztem magam elé, kutyaként futkostam a lábam körül, közben sétáltam előre a zöldséges kert felé, ahol kézilabda méretű krumplikat forgattam ki a földből kézzel..nem akartam hinni a szememnek, mondom anyámnak, hogy lehetséges ez? 2 éve nem él itt senki, és még ehető krumplik teremnek a földben..akkor újra fordulat, ismét kutya voltam, rohangáltam körbe a kertben, majd a kert végében egy műanyag vödör mellett leheveredtem a porba és elaludtam.. Na erre találjon valaki nekem magyaráztatot :D |
|