Gina-jamie
2013.12.31
|
|
0 0
9732
|
Sziasztok kedves Westie-sek!
Van egy 3,5 éves fiú Westie-m, Jamie a neve. Vidéken élünk, oda "született", kint van mindig egy 9 éves lány németjuhásszal. 2 éve a férjemmel elköltöztünk pár km-rel alrébb egy vidéki társasházba, ahova a szabályzatok....stb. miatt nem vittük el. Nem is akartuk kiszakítani a megszokott környezetből, viszont annyira hiányzik nekünk, hogy néha áthozzuk magunkhoz. Azonban amikor csak itt van, lehangolt, kedvetlen. Értem én, hogy hiányzik neki a társ, az otthoni légkör, viszont ma mikor áthoztuk annyira fulladt, hörgött, hogy komolyan megijedtünk. Nem volt még ilyen amikor itt van. Csak olyankor fordult elő a fulladás amikor sétálni visszük és nagyon húzza a pórázt. A tetőtéri lakásunk elég száraz levegőjű. Lehetséges, hogy ettől fullad? Vagy az aggódáson túl induljak orvoshoz vele? Ha van köztetek olyan aki Fejér megyében lakik, és székesfehérvári állatorvoshoz hordja a kutyáját, legyen szíves írja meg nekem kire esküszik. Eddig egy fülgyulladáson és gyomorrontáson kívül szerencsére nem volt szükség orvosra, így hála az Égnek rutintalanok vagyunk. Nagyon köszönöm a segítséget mindenkinek, bízom Bennetek, mit ajánlotok. Kívánunk mindenkinek Békés, Boldog, Szeretetben, Vidám percekben gazdag Boldog Új évet! Gina és Jamie
|
|