koaa85 Creative Commons License 2013.12.29 0 0 1085

Szia!

Látom mindenki piheni még az ünnep fáradalmait. Hátsó fékmunkahengert a bárdinál láttam, ötezer párszáz forint, de ha van kedvezményed akkor csak háromezer párszáz. Van biztos javító szett is, de én a helyedben cserélném komplett, és babonából mind a két oldalt nehogy műszakin majd nagyobb legyen 20% nál az eltérés. Persze mondom ezt csak én csinálnám így...A szlovákoknál egyébként 10 ezer körül van a javító szett, a komplett munkahenger meg 20 körül, szóval kecsón is kb ezek a gyári árak, de a helyedben megkérdezném vácon Csáki urat, egy telefont megér, és nekem sokszor segített már.

Az adagoló szimmeringje nekem is most adta meg magát a télen, de nekem lucas van rajta, bízom benne hogy nem spéci szimering kell bele. Egyenlőre az után nyomoznék hogy lehet azt szakszerűen cserélni, mármint az adagoló tengelyét rögzíteni, amíg a szimeringet kicserélem, vagy valahogy összejelölni a dolgokat.

A difi az passz, de szerintem szerelő legyen a talpán aki erre okos választ ad. Legegyszerűbb ha kicseréled az olajat és kiderül. De nekem azért gyanús a dolog, ha a lamellák sérültek vagy megkoptak, akkor jöhet a legjobb low slippes olaj is. 

Előzmény: hunter1973 (1084)