liptakrobi Creative Commons License 2013.12.29 0 0 672

Én meg a 42w650a tipust vettem, gondolom tökre ugyanaz a 42"-os is mint a 32" -os, csak nagyobb és drágább, de láttam karácsony előtt a 32" -os nagyon jól levolt akciózva egyes helyeken.

Az eddigi tapasztalatom, észrevételem:

Youtube nagyon jó, végre reklámmentes, nem úgy mint a gépen, és a youtubnál a tévéhez való társítás is tökéletes, új élményt ad :)

Usb -ről  szerintem mindent lejátszik, legalábbis kipróbáltam vagy 5db 1080p .mkv fájlt, és tökéletes volt, nem kockásodott be mint a másik jvc tévén.

Wifinél viszont akadt egy kis gond, át kelelt állitani a routeren a kodolást wep -ről wpa2 -re, mert máskép iszonyatos lassu volt a net, és a youtube is folyton pufferelt, meg viszábbvette a felbontást. valamint nálam wifivel nem jelenik meg a SEN gomba megnyomásra az a több 100 ikon, bármit csináltam, viszont ha vezetékes LAN-ra állítom akkor ezek is működnek, pedig direkt azért lenne a wifi hogy ne keljen itt vezetékelni :S
Másnál is?

A böngésző nálam is flash mentes, viszont az usb az egeret felismeri, de csak a böngészéshez lesz kurzor, billentyűzetet már nem.

 

win8 -nál próbálgattam a media playert volt benne lehetőség a tv re, de nem működött tökéletesen, a tv lejátszójánál megjelent egy új ikon azt hiszem médiakiszolgáló néven, ott beletudtam tallozni a számítógép megosztott mappáiba, láttam is a fájlokat, de nem játszotta le, se .avi vagy .mkv se .mp3 formátumot. A windows médiaplayerénél is volt olyan hogy lejátszás a sony tv-n de ugy se menet.
Nemtudjátok hogy nem e kell valami jelszót megadni?
Mint amikor lanon keresztül 2 gépközt is megosztunk fájlokat, akkor is kéri a win felhasználónevet és a jelszót.

Röviden ennyi.