Nagy Dandureszka a proféciákba szia szia szia...
Kösz az utalás allásan köszméte, a MagyarNépköztársaság nevében... na monduk, első hallásra hogy jelennek mekk a szavak...asz isz döbbenetes, hogy sol -vak? -azaz monduk...értelmez és? -de nem ezt akartam...csak ha valaki...magába is tud szállni? - na irtózatosan érdekes azonnal minden, ha valaki ténleg BEVÁGTA AZ IGÉNYT!? - az Örök Létezz -re...tudjátok do re mi fa... és és és...akkor mindent megtudhatunk, amit akarunk, azonkivül...??? -minden belénk lenne irva?
Nagyon melegen ajánlanám azt a kiszinezett történelmi filmet...azt hiszem megvan Bratt Pittel is, de ezt én többször megnéztem, aztán meg fogom mégegyszer (esetleg többzör, hisz futja az időből de tödő?) nézni, mint a bibliát is...meg mindent ami mondhatna valamit azzal kapicsapolás -csahhollna na...csihh ha ha ha...valamit csihol de hol? -mert előbb mindenkinek magának magába kell...vegyük a legvégét...AMI ITT LE VAGYON IRVA, AZT NEKED??? -na ténleg, ez már egenes beszéd, neked kell megtudni hogy igaz, vagy nem...mekk kell gőződnőttök...gőzölődni? - na mjocst mi van, mert ÉN CONKOROLLOM, VAGY Ő KORMOL -KARMOL...MACSKA ZSÁKBA? -osztán következtethecc...ha kilóg a ló lába a zsákból...lu az embert is jelent...ma is, nem?- hisz mindenki lóvá lett téve...az adóságoktól terhektól lo vé? -mindenki lóhallálába menekülne...(esetleg mégis nagy kőcsönt vett volna! smirna! volna fe Ábrahám??? veduk, közel 100 éves vadol meg a feleséged is...s létezhetett az a technika??? -na most ők is kamatyós kamatyatyó cammon suga...) DE MONDUK...naaa...a film cime:
Alexxander...ami előttem igy jelenik meg...vagy...barátom Sándor a szandálba, vagy Sándor? -Sándor ez, na most suttyó vakarcsparasztkölykök?-: Dandureszka? -tovváb...jöttem? -láttam? - lőttem, s lőttek, göttem -láttam, lőttek, azaz nektek? -lőttek! -kampec? -figyelem, Dun? du, exxkábálhacc? -na de ime a film czime:
Alexander, Collin Farrell, Angelina (Lina az angyal) Jolie (Joly) óriásit jáccottak (kell hogy legyen görög ((macoedon)) beütés) szerintem, s jobb mint valóságba?
A feleségem kérdeztem mekk...hogy irnád hogy conkor? -mert ahogy mondom, hogy VAN A CSALÁDIK S CSALÁDOK KÖREI, ami dögletes, mert csak annyi, mint később a HUNAINKNÁL??? - na ki vágta be eddig az igényt, hogy kié hját a hunok? -ami rögtön hun ok? - s rögtön...még jó hogy van babiloni értelmezése...na meg perzsa szőnyeg... mig minden ember szeme szine más
Rengetek ollan következtetés lenne...plo, a titka...na ha csáládokosok lettek volna, akkor elébb Makk...ez megint éhes diszno nooo...makkal álmodik, ami a filmben...angyal Lina is mondja neki, az álmod állom madba...na ime a CONKOR? -SZÉTVERNI A MÁSIK KÖREIT...DE VISSZA A HUN OKHOZ, AZOK AZÉRT KQUTTOK... HUN KQUT??? -mert ne bántsddd...a köreinket...(Körpatkomedence) na hogy conquered...már közel vagyunk...kinek adod a szived, szivedet, mert neked, ha szivet -szivért...igy?- értitek?
Mégegyzer BOULDOG MAGYARUL MAGYAR RULL KARÁCSONYI ÜNEP PÉKEKET...(nagy mnt a Körpatkomedencénk paraszt kenyér meg sonka) MINDENKINEK!!!