Veisace
2013.12.24
|
|
0 0
1281
|
Az rendben is lenne ha nem hangzott volna el az utolsó elötti elötti tárgyaláson hogy ítéletet fog hozni. Azonban nem hozott az utolsó elöttin. Az utolsó két tárgyalás jegyzőkönyvét nem kaptam meg bementem nem találták a per anyagát tehát bent sem tudtam megnézni. Namármost ha a bírónő elöttem megmásítja a jegyzőkönyvet akkor a hátammögött miért ne tehetné? Vagyis ha a jegyzőkönyvbe az utolsó elötti tárgyaláson azt írta hogy elhalasztja az ítélethozatalat, akkor jogszabály szerint a halasztást követő tárgyaláson azt ki kell hírdetni és kézbesíteni is kell a tárgyaláson az írásos határozatot amit jegyzőkönyvbe fel kell mondani ennek meglétét. Namármost, ha olyan orbitális szarvashibákat vétett a bírónő elsőfokon ami csakis elfogultságra vagy korrupcióra adhat okot, akkor minden fundorlatos cselt fog alkalmazni szerintem hogy ez a másodfok ne is tárgyalhassa. Szóval a jegyzőkönyvbe ezt jegyzőkönyvezi le hogy megkaptam mert korábban elhalasztotta a tárgyalást jelzem csak a jegyzőkönyv szerint, akkor az utolsó tárgyalástól ketyeg a 15 nap. Ezért kérdeztem hogy mi volna ha csak jelezném a fellebbezési szándékomat, amit ha van rá lehetőség kifejteném részletesen. Van e ilyenre lehetőségem?
Örülök hogy más is tudja ezeket a birósági döntéseket. :) A büntetőbíróságon a jogosulatlalnul készített hangfelvételnek teljes bizonyító ereje van ha azon a felvételen a bűncselekmény kétséget kizáróan bebizonyosodik. |
Előzmény: Trivia quiz (1279)
|
|