Fazekas L. Creative Commons License 2013.12.24 0 0 15415

Kedves Mega Tróger!

 

A polgármesteri hivatal nevében ugyan nem elsősorban én vagyok hivatott válaszolni, meg aztán az új önkormányzati törvény értelmében már nincs is ilyen hivatal (a neve helyesen: Közös Önkormányzati Hivatal Albertirsa) ám kérdésének sürgős és rendkívül aktuális jellege miatt természetesen azonnal válaszolok. Íme:

őszintén szólva nagy hibát követtünk el, amikor a Szenteste napján történő fűnyírást nem szabályoztuk, még hányaveti módon sem, nem hogy kellő részletességgel. Emiatt szíves elnézését kérem. Egyébként az a véleményem, hogy amennyiben akad egy-két vérmes szomszédja, az nyilván elrendezi Önnel ezt a problémát. Már amennyiben csakugyan nekifog ezen a verőfényes délutánon füvet nyírni.

A tűzgyújtás szabályait a helyi környezet védelméről szóló 19/2004 (V.25.) sz. önkormányzati rendeletünk 4. §-ának (2) bekezdése szabályozza. Bíztatom, keresse s megtalálja városunk honlapján, a hatályos helyi rendeletek között.

 

Jó munkát kívánok, hiszen szép is a kerti tevékenység ilyenkor, Szenteste délutánján. Az estére és az elkövetkező napokra pedig lelki nyugalomban eltöltött, szép ünnepet kívánok.

Tisztelettel köszönti: Fazekas László

Előzmény: Mega Tróger (15414)