"Amikor felfelé megy akkor neked lufi, amikor lefelé megy akkor meg nem jó értékmegőrző."
Értékmegőrző: a nevében is benne van, "megőrzi az értékét", tehát nem produkál rövid időb belül vad kilengéseket (pl. két alatt a felére esik), se le, se fel.
Egy kis magyarázat a "se fel"-hez; ha pl. BTC-ben fizeted az albérleti díjat, akkor kellemetlenül fog érinteni, hogy azen a héten 2x annyit fizetsz.
"Valaki elolvassa az agymenéseidet rögtön lejön neki, hogy meghibbantál az itteni trollkodásba. :D"
Már többször kérdeztem; a BTC-be fektetőknél alapvető szempont a bunkóság ?
Csak mert a részvényeknél, kötvényeknél, aranynál, olajnál, ez nem szokás, csak itt a BTC-nél.
Ha attól boldogabb leszel, akkor igen, analfabéta, alkoholista zsírparaszt mucsaröcsögei panelproli vagyok, kisebbségi, homoszexuális, kiskorú vén nyanya fradista újpesti lila majom.Na, most jó ? :-) Nem hagytam ki semmit..? :-DUnalmas már, hogy ha nem tudtok érvelni, akkor jön a argumentum ad hominem, amivel csak magatokat minősítitek; lévén ez nem a B közép (ahol annál nagyobb valaki, minél jobban habzik a szája), hanem a Gazdaság/tőzsde topiccsoport.