tiga19 Creative Commons License 2013.12.18 0 0 8462

Kedves mithogyan semmit nem írtál rosszzul. a probléma az, hogy szerintem mi volt és jelenleg is rehab.járadékosok nem igazán tudunk tapsolni örömünkben ennek a törvényjavaslatnak a láttán. Én amikor megláttam a törvényjavaslatot nagyon boldog voltam (nem igazán értelmeztem csak a 140% lebegett a szemem előtt), hogy ihaj, de jó lesz nekünk.

Aztán, amikor átnéztem, és átgondoltam, nagyon szégyelltem magam, hogy felhívtam rá a sorstársaim figyelmét. Ugyanis még mindig nagyon messze vagyunk, ahhoz az ellátáshoz képest, amit eddig kaptunk rehab.járadék gyanánt. Ahhoz, hogy az én pénzem annyi legyen, most miután rokkant ellátásban részesülök, mint amennyi volt a rehab.járadékom alatt legalább a 165-170%-nak kellene venni a 60%-át venni.  Szerintem a nagy többségnél ugyanez a helyzet, persze jobb, mint volt de szerintem ez még mindig csak alamizsna az előző ellátásunkhoz képest.

 

Kedves mithogyan biztos nem írtad egyilk részét sem rosszul, és szerintem köszönet Neked, hogy ezt feltetted, csak sajnos a helyzet az, hogy amikor még mindig tizen, huszon akár harmincezer forintos hátrányban vagyunk a korábbi ellátásunkhoz képest sajnos el vagyunk keseredve ennek a törvényjavaslatnak ellenére is.

Üdvözlettel

Előzmény: mithogyan (8459)