borcsimama Creative Commons License 2013.12.16 0 0 73505

Szervusztok, szép jó reggelt itt is.....

 

Már egy jó ideje itt vagyok, éppen a facebookon nézelődtem jó sokat.... a gyöngyök, el vagyok ájulva, hogy mennyi szépséget láttam!!! látok ott is....

 

Sikerült a páromnak a barátunktól kapnia merev drótot, de még a párom nem jutott el odáig, hogy csináljon kis csillagokat.... olyan különlegeseket láttam a facén, hogy csuda, de még olyan gyöngyöket nem nagyon láttam az üzletekben, vagy nem jó helyen nézelődtem.... de valami csoda kis dolgokat láttam, most nagyon oda vagyok a gyöngyösökért.

 

Erzsikém, már keményítettem én is.... fel akartam már tenni azt a gyönyörűséges angyalkát amit tőled kaptam, lefényképeztem, de a fránya fényképező nem akarja, hogy felrakjam, nem akarja átmásolni a képeket a gép.... lehet, bekavart a webkamera, azóta hülyül a gépem egy kicsit, az ember még alszik, majd ha felkel a Dongi alatt megnézi nekem, hgy mi a túró van vele.

 

Az én angyalkáim is száradnak a radiátoron, tegnap csináltam 3 db-ot, ill. 1 már volt, kettő jött hozzá, meg még egy tavalyi is ott szárad, na majd talán valamikor meg tudom mutatni.

 

Kívánok szép tartalmas napot Mindenkinek!