ejnyebejnye2100 Creative Commons License 2013.12.15 0 0 78699

Nem segít a reklámdumád, ez a könyv úgy botrány, ahogy van.

Öntömjénező amatőr fércmű. Politikai propagandaprospektus. Közel FELE arról szól, hogy 1990-ben jött az MDF és Gémesi, azóta és csak azóta töretlen a fejlődés a városban.

 

A nyelvezete szörnyű, újabb bizonyíték, hogyha valaki kellő intelligencia és alázat nélkül próbál poénkodni, akkor abból csak szánalmas ripacskodás sülhet ki. Még szerencse, hogy a képekhez nem tudott hozzányúlni a "szerkesztő úr".

A tartalom és az arányok minősíthetetlenek. Ha valamelyik diákom "Gödöllő története" címszóval ezt adná elő az érettségin, akkor utána még sokáig kellene dolgoznia, hogy a végén legalább egy gyenge közepest kapjon.

 

Kíváncsi vagyok, hogyan vették rá (cukor? korbács? stb.) Merva Máriát, hogy nevét adja egy ilyen szörnyűséghez, ezzel teljesen lenullázva az évtizedek alatt felépített szakmai presztizsét. Nyilván kellett valaki, akivel próbálják hitelesíteni ezt a katyvaszt. De ez legyen Merva Mária problémája.

Az én problémám az, hogy a valaki kellően fiatal, vagy kellően messze van földrajzilag, akkor akár elhiheti, hogy Gödöllő története tényleg ez :(((

 

Aki pedig erre a társaságra bízott egy ilyen fontos kiadványt, szégyellje magát!

 

Ha pedig a "szerkesztő úrról" véleményt akarsz formálni, kérdezd meg inkább a Hivatal munkatársait. Na nem akkor, amikor kivezénylik őket a könyvtárba tapsolni, hanem mondjuk négyszemközt.

 

De lehet örülni, a Szolgálat szerint nemsokára érkezik a "szerkesztő úr" újabb színes kiadványa, ezúttal a "gödöllői gentlemanusokról".

Az Ózdi Kohászati Művek üzemi lapjának propagandistája forog a sírjában :))

 

Előzmény: kipiri (78698)