OK, most betettel kepeket a volt baratnoidrol. (A hozzajarulasuk nelkul.) Mit akarsz ezzel? A topik nem errol szol.
Te magad irtad, hogy hazudsz a kapcsolataidban, szedited oket. Ezek utan miert csodalkozol, hogy amint megismerik a valodi enedet, dobbantanak a csajok? Aki ilyen jol nez ki (toled tudom ezt is) annak miert nincs tartos kapcsolata, miert van most is egyedul, miert iszik?
Ami az AA-t, Kek keresztet, a testveredet illeti, a reszletek ismerete nelkul csak annyit tudok mondani, ennek a "mubalhenak" oka van, es az valoszinuleg te is lehetsz. Jol irta Szesztelen, most nagyon rossz passzban vagy, ezt mutatja a csapongo stilusod, hogy masokat okolsz - egyedul a vilag ellen. Nem fog menni, hidd el. Ha nem tudod lerakni a poharat, menj be egy intezmenybe, csinald vegig az elvonast ott, azutan rakd rendbe a sajat eleted. Ebben masok segiteni tudnak, helyetted nem fogjak megtenni, ez a te dolgod. Felszedhetsz te akarmilyen bombazot, abban a pillanatban otthagy, amint latja hogy mi a helyzet veled. Utana meg ott allsz majd elhagyatva, remek ok az ivasra.
Miutan erdemben megint csak nem reagalsz, ismet leirom: meddig okolsz meg masokat, meddig csapod be meg magad? Nagyon jol tudod hogy alkoholista vagy, de megint rangatod a tigris bajszat, pialsz, es meg meg is indoklod, most nem "ugy" iszol. Nem ismeros ez? Nekem igen, en is pont ezt csinaltam, es nem mukodott. Tudod hogy tarsfuggo vagy, de megint azon merengsz, hogy kit tudnal becserkeszni, itt a forumon meg a regi kapcsolataiddal akarsz kitunni. Minek? Komolyan azt gondolod, hogy a szememben attol leszel tobb, hogy ilyen baratnoid voltak? Mi a helyzet most? Epp egy visszaeses elott allsz, ilyenkor mit ernek ezek a kepek?