Dontotika Creative Commons License 2013.12.12 0 0 22742

A szerelő az  ismerősöm  vele vettem mindig kocsit ha kellett de 10 alkalomból 9x nem ért rá a maradék 1-ből meg késett 2 órát 

Barátom nagyon régi mercis, így vele mentem el.

Ő megnézegette- kipróbálta, elvittük egy ismeretlen szervízbe, ahol ezek szerinte nem értettek hozzá :) Az első rugó ott tört el  (kiesett egy darab) megnéztük az árát, lealkudtuk. A motor chechk világított. Ezt kiütötték, eltünt. Aztán mikor kifizettem hazafelé ismét felvillant--->szonda csere (50.000 ropi) 

A magnó rossz rajta,ezt én nem próbáltam ki ott de nem is jelentkezett volna egyből a hiba ahogy ismerem magam,mert van mikor csak 10 perc és egy bukkanó kell hozzá ,hogy elkezdjen töltögetni cd feliríttal. 

A napfénytető az az én saram, az hülyeség volt,hogy nem próbáltam ki, nem is értem miért . Eldumáltuk az időt az eladóval,aki kiderült,hogy kereskedő volt,abból lett magánszemély :)

Ezt a mercit a feleségemnek szánom majd, ő keveset autózik . Az autóval én is meg vagyok elégedve hibái ellenére, nagyon kényelmes és szeretni való. Persze teljesen más karakter mint az e39. De másra is szánom.  Remélem minden hibát javítanak majd rajta kis időn belül és csak élvezni fogjuk az autót. nagy dugóba beragadtam vele, 11L volt. Budai hegy-üllői-déli - moszkva tér stb...  Természetesen jobb is lehetne,de 1L-el kevesebb fogyira számítottam max,de ezen már nem múlik semmi. 

Majd magamnak veszek egy e39-et és lehet merészkedem egy dízel személyében,de bevallom sosem volt diesel autóm és minden benzines tulaj óva int tőle.  Ez még a jövő de most fontos volt egy "jó és megbízható" autó ami biztonságos is így a télre ,mert én barom eladtam mind a két autót és kölcsön autóval jártam . 

.  

Előzmény: kiss_atti (22736)