petir
2013.12.07
|
|
0 0
12756
|
Ez Osram Silver Ultra? A képek alapján majdnem olyan mint egy 4000-es xenon élőben is ilyen szép fehéren világít?
Nekem egy Superbem van 2007-es tehát az első generációs faceliftes megmondom oszinten a világitásával nem vagyok kibékülve, előző kocsimba xenon volt szal magas a mérce ugye ennél a tipusnal minden egy lampatestbe van (értsd ködlámpa is felül van) nem egyszer azt hasznalom a tompitott ként mert jobb fényt ad.. most betettünk egy megalight ultra-t egy fokkal jobb de ez az osram most meglepett , csak nem tudom, hogy teljesitene egy projektoros lampatestben. Esetleg ha valaki használja ilyen lámpatestben megirhatná , hogy milyen.
Más:
ha már ide keveredtem szegény autóban van annyi belső világitás, hogy jajjj. Visszapillantó alatt 4 hátul az ajtók fölött, az ajtók alatt amikor kinyitom illetve elöl a lábtérnél is nagyon csunya a színe sárgás le szeretném cserélni ledes-re hideg fehérre a kocsi CAN-busos szóval sima LED nem jöhet szóba az meghülyítené a computert van valakinek esetleg Superbeje esetleg csinált már ilyet tudnátok ajánlani LED-et ezekre a helyekre? |
Előzmény: Ati977 (12753)
|
|