Gio1977 Creative Commons License 2013.12.07 0 0 78

Tegnap mar nem igazan volt kedvem folytatni  vitat, de ugy tunik a hangulat semmit sem valtozott (miert valtozott volna, a kicsinyesseg mindug erdekesebb)

Szoval. Mandela hagyateka egy szoban, megbekeles.

Soha egyetlen embert sem iteltek el Del Afrikaban az apartheid alatti buncselekmenyekert, amiket "legalisan" elkovettek.

Senkinek nem allamositottak a vagyonat, amit az alatt a kb 35 ev alatt harasolt ossze, ameddig olyan jogokat elvezhetett csak a bore szine miatt, mint a vilagon sehol mashol.

 

Ha nem o allt volna az ANC elere, ma a Del Afrikai Koztarsasag Zimbabwe szintjen lenne, es ez nem spekulacio, hisz ott is volt szimplan egy hatalomvaltas.

Gondolom nem tul sok megmondoember hallott meg Oraniarol, a feher varosrol, ahova a mai napig csak takaritani engedik be a feketeket...

 

Vilagos, hogy az internet egy szabad forum, ahol barki "azt mond" amit csak akar, de a Del Afrikai bunozest Mandelaval osszemosni, minimum veretes faszsag, amit csak azoktol lehet "elfogadni" (hulyeseg, mert senkitol sem lehetne) akik eletukben meg csak a kozeluben sem jartak soha. Masod-harmadkezbol szerzett felinformaciok alapjan felepitett teoriakat vednek itt emberek, mig masokbol sut az ostobasag, oket nem is redekli, szimplan "lehet szidni a niggereket, de jo poen".

Nekik szimplan kivanok egy hasonlo diktaturat, mint amit itt istenitenek, csak a masik oldalrol.  

 

Előzmény: mert mindig a hoki (67)