Dancsecs Creative Commons License 2013.12.06 0 0 2785

"Az amerikai lopakodó rendőrállam, ellentétben a nyílt rendőrállamokkal, lelki és nem fizikai úton igyekszik elhallgattatni a komoly ellenzéket. A CIA találta ki azt a hamis szöveget is, hogy a JFK gyilkosságot agymosásra használja fel, elültetve az emberekben azt a hamis gondolatot, hogy: "Soha nem fogjuk igazán megtudni az igazságot." E célból hatalmas mennyiségű dezinformációs anyagokat terjesztettek, beleértve azt a nevetséges elmélet is, hogy JFK felesége Jackie, vagy a limuzin sofőrje, William Greer adta le a végzetes lövéseket. A CIA „szajkózó” programja, amely beépült a hivatalos médiába és ezt használják az agymosás eszközeként, ők adták be az "összeesküvés elméletet" is, hogy széles körben lejárassák azokat, akik elmondták az igazságot a JFK gyilkosságról. A cél az volt, hogy megfélemlítsék az embereket. Lelki tagadás állapotában tartsák őket, s utána azt gondolják magukban, hogy " soha nem fogjuk megtudni, hogy ki ölte meg JFK-t". Ahelyett, hogy szembe néznének az egyszerű és nyilvánvaló ténnyel, hogy a CIA ölte meg JFK-t. A média végtelenül ismételgeti és szajkózza azt a mantrát : "Biztos, hogy ez egy nagy és összetett összeesküvés volt, ami arra utal, hogy senki sem volt, aki beszélt volna erről!" De volt egy koronatanú, aki bevallotta, hogy kik voltak JFK gyilkosai. Ez a CIA tiszt E. Howard Hunt (1918-2007), akiről 1985. február 6-án jogilag is kimondták, hogy részt vett a CIA JFK meggyilkolásában."

 

http://www.amagyaroldal.hu/hirek/content/kennedy-gyilkoss%C3%A1g-h%C3%A1tter%C3%A9r%C5%91l

 

Megjegyzés:

 

Norman Mailer erről az  Everette Howard Hunt-ról mintázta a CIA történetét feldolgozó Harlot's Ghost című 1991-ben megjelent regényének egyik szereplőjét. A főszereplője pedig James Jesus Angleton, a kémelhárítás főnöke, a CIA és a Moszad összekötője, aki kulcsszerepet játszott a Kennedy elleni merénylet hátterében.

 

Oliver Stone 1991-es JFK című filmjét a propagandagépezet ugyan elmarasztalta, ennek ellenére tömegeket vonzott a mozikba, és a film világossá tette, hogy összeesküvés állt a Kennedy-gyilkosság hátterében. Oliver Stone-nal vitatkozva Norman Mailer válaszul megírta Oswald meséi című könyvét, mely bestseller lett. A propagandagépezet szerint „hiteles dokumentumok (rendőrségi, titkosszolgálati, bírósági, képviselőtestületi stb. anyagok) sokaságán és az író, valamint munkatársai által készített interjúk tengeréből egy hallatlanul érdekes, igazi életrajzi regény született”.

 

http://legeza.oszk.hu/sendpage.php?rec=li2698