repcsepista
2013.12.01
|
|
0 0
1036
|
Sion sinon on on on ...csihha ha ha csihh ha ha cshhh...huhuuuu...puck!!! Kezdem azzal hogy meghalt idsbb. Paul Crauch, béke poraira...mikor kigyüttem...mint egy féltégla x félőrült azt akartam volna mint Paul, meg drukkoltam neki, meg vettem cuccokat...azaz támogattam...mig a feleségem: meglásd ebbül is ollan UjJuULSA...még akkor dühöngött Russa, na Bolsedó Sovjet Onion, nincsa UNITED STATE OF jAMiRICA...is union, de onion lett, eleve rothadt...na ollan SEGNYALÁS LESZ BELŐLE...MINT A TÖBBI..ennek ellenére irtóra tévedtek hogy a feleségem van én, gyülölnük a zsidó KIVÁLASZTOTtak imádókat közte a ZSIDÓK TERMTŐJE TŐKE TÜKét sem...mert MI IS VAGYUNK??? aha aha csihha ha ha HU HU HUUU... Na ugy lett, s ÓRIÁSI PÉNZEKET PERKÁLTAK LE, hogy igaz vagy nem...gyerekek buzzrállásáért...s ha nem, te fizetnél, vagy inkább megdöglök...lásd akik a HOLDON voltak ÁLMOK MOK MOKKK...na vahhalogy...ha voltak akkor monduk akkor se hazudnak ha ÁLMOKBA???- szóval...a feleségemnek eddig mindenben...KIVÉVE HOGY TALLPRA...igen is hiszek BENNETEK, HISZ HJA VAN MÉG EGY...MI AZ A MUSLICA VAGY MUSTÁR MAGocska??? Valamity...ha átnézed a jövőbe bőbe bemondásaimat...nincs ollan, csak az IDŐ I.D.Ő.??? -BETÜLTŐDÉSE, tehát abca ulti midnenki aki MER A SALÁTA CON PUTTERét (PUTER = ÜRES TÉR) használni...igen EZ AMIT GUNY -GUNYA...NINCSAK EZZEL TOTA MEGFOGTÁK AZ IGAZIT...GAZ VAGY GÁZ??? -na láthatod, hogy AZÉRT KAPTÁK A POKOL GÉPEZETEKET, HOGY KI NUK??? KINA TOTA LEATOMOZZA JEWusa-ÁT, A IZRÁELITÁKKAL A MENNYETEKbe...??? mig a a gizs JEWish empire...már rég frde sem...Unkle Samu frde szemÜ??? Nincsak a nyemeceket...??? UGRI BUGGRICK...ók is??? ...ne hagyd ki...most UJJÁ BESZÜLETTEM MINT MA FIADZOTT COPPOS MALAC...KUNCORI...A FARKINJAJAJAJJJJ....hogy hodan is mennek a dolgok...na most amiket be villogok...főleg a bibliai iratok gyüjteményébe...minden benne, ami nem DÖG, DÖGLETES ÉS ÉS SSS... momdoom? -te Uncle Samu szemÜ vogooo... ...OSZTÁN, Barack megszüntette hogy amcsi Christyjány mi? jUDI??? -...erről megint okvetlen...trudno no no nnnn... Isten kossa, beeee....na de két birka egypár...mint két szilva...duráncai... |
|