az365a Creative Commons License 2013.11.29 0 0 227

Szervusztok!

Közel két hétig unokáztam: Először Diósdra mentem két hete vasárnap a beteg gyerekekhez, aztán három nap múlva lehoztuk az ikreket Cellbe "utókezelésre". Sajnos, mire vasárnap jöttek értük, Zoé belázasodott és betegen ment haza. Így továbbra sem mentek oviba, de bébiszitter már volt. /ő se volt két hétig, ezért kellettem én/. Miután a lányokat leadtam, hoztam Benit, akinek az anyukája Pesten volt továbbképzésen. Ma vittem vissza Pestre és mentek együtt haza - Dalmika is ment -Debrecenbe. Szóval most nekem jön a pihenés ideje:-))

A lakás romokban, vagyis minden csupa kosz. De energiám kétszer nem lesz takarítani karácsonyig, így egy kicsit várok még a nagytakarítással.

Nem mondom, hogy a topon vagyok, de majd csak kipihenem magam. Ebben a két hétben a kézimunka sem ment. Szóval lenne tennivalóm bőven, de majd lassacskán.

Ti hogy vagytok? Azért egy beszámolót eresszetek meg, úgy hiányzik a régi fórum, a franc se tudja, miért nem tudom ezt megszeretni! Pankáékról tud valaki? Néha a facebookra felpillantottam, de ott se láttam őket, igaz, titeket sem.

Puszi: Éva