Ajánlom Neked/Nektek ezt a könyvet, nagyon konkrét, születéstől 6 éves korig havonta leírja az ajánlott feladatokat, képet kapsz arról, hogy hol tart általában egy-egy korszakában egy (átlagos) gyerek.Ráadásul elismert a szerző is.:)
:http://www.libri.hu/konyv/deakne_bancso_katalin.anya-tanits-engem.html
Nekünk megvolt/megvan. Mondjuk én nem vagyok az a könyv szerint tanítós/haladós típus, de azért ötleteket vettem belőle, meg konstatáltam, hogy oké,alapvetően jók vagyunk. :)
Egyébként nem nagy gond, ha tartja még ökölben a kezét, lassan ki fog engedni, nincsenek elkésve. :) (tesó képein is látom az összeszorított öklöt ennyi idősen)
Mi vált be?
Minden :)
Viccet félretéve: a kiskacsák ugye, az ágy fölött már-már a barátai (tényleg hihetetlenül sokáig képes foglalkozni velük, repked, beszél hozzájuk, mosolyog, kurjongat, nevet, mikor milyen kedve van). De egy virágos párna, a tapéta, a csillár, a kislámpa barna vezetéke a fehér háttérben, a dossziém színei, sőt! a függönykarnis vége. :)
Van egy kis csengettyű színes anyagok végén belógatva a pelenkázója fölé. Eléri a kezével, amikor kalimpál. Mindig bűvöli, néha el is találja, olyankor nevet. Még szerintem nem tudatos, bár volt egy-két pillanat(más tárgyak esetében is), amikor megfordult a fejemben,hogy talán mégis, úgyhogy figyelek erősen. :)