Törölt nick Creative Commons License 2013.11.24 0 0 211

http://kepfeltoltes.hu/view/131124/CIMG0961_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

 

http://kepfeltoltes.hu/view/131124/CIMG0963_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

 

 

És ha érdekli, elvisszük Önhöz, már tudjuk a járást, így végül is 2000 Ft marad nekünk, mert ezres bemegy az oda vissza bkv busz jegybe. 1 járattal oda és vissza és onnan kocsival haza. Tehát a benzinnel még több, de én sem kereskedni szeretnék vele és VHS vagy S-VHS ide vagy oda, ára manapság már nem nagyon van, illetve van aki megkéri nagyon, csak az nem adja el soha.  Nekem van egy Panasonc NV-HV51 (nem S-VHS, viszont ugyanúgy mint ez, HI-FI, van egy LG DVD felvevőm ami szintén HI-FI, együtt a kettő verhetetlen és marad a HITACHI mint RETRO, veszem, törlöm felvételű videó, ez az S-VHS már felesleges, nem tudom kihasználni.)

 

Az analog TV állomás úgy van rajta, hogy üzembe helyezi a videót, beköti az analóg tv kábelt és elkezdi pattogtatni a videón a csatornákat 02 - 03 - 04  vagy visszafelé 01 - 69- ig és automatikusan rajta vannak a kábel tv általi sorrendben kiosztott csatornák. 

 

Külön ilyen, hogy automatikus hangolás még ezeken a készülékeken  nem volt. A manuális hangolás is működik, megtalállja, még tárolja is, csak áramtalanítás után nem marad benne + ha elkezdi manuálisan le tároltatni a talált tv állomást, akkor felborul ez az automata kiosztás és nem látja sorban a beállított csatornákat. Úgyhogy az előbbi az ajánlott, hogy automatikusan úgy maradjanak benne az analóg adások, ahogy üzembe helyezés után van. Kábel TV által kiosztottként.