Törölt nick Creative Commons License 2013.11.23 0 0 174

Minden csak veszteség, ami már használt. 2005 végén vásároltunk egy panasonic DVD felvevőt, 75 ezer volt az ára, 2010-ben már 15-20 ezerért hirdették használtan, a boltból kihozva a felére csökken egyből az ára, szokták mondani.

 

Ennek a ritka 25-30 éves készülékeknek inkább eszmei értékük van, nem gazdasági mérvadók, aki ilyet keres és ilyet szeretne annak lehet minden pénzt megér, másnak még ócskavasnak sem kellene. Volt olyan ismerősöm, aki még ezeknek a Hitachi vhs-eknek a fénykorában azt mondta, hogy neki ingyen nem kellene semmilyen videó sem, mert egy hülyeségnek tartotta. Boldog boldogtalan meg külföldről hozta, mikor nálunk kapható lett, itt vásárolta.

 

 

Ha meghagytam volna a tavasszal elhunyt VT-530-asomat, akkor megvásároltam volna Öntől és be helyeztem volna azt az áramkört ami az Önében elszállhatott (IC), mert az enyémben működött. Na, mindegy ez már akkor veszett fejsze nyele.

 

Nem bánta meg, hogy elpasszolta a 2 Hitachi készüléket? Főleg így, hogy nem megy az a kettő ami Önnél van? Vagy már egyáltalán nincsen kihasználva és nem is kellettek volna.

Előzmény: Törölt nick (170)