sunnysun333 Creative Commons License 2013.11.23 0 0 54274

És még valami: azt hiszed, hogy itt Magyarországon 10-nél több ember tudná, ki a kancellár ma Ausztriában, milyen szinű pártok vannak és mit akarnak? És valaki tudja is igazán, hogy mi történik Szlovákiában vagy Lengyeloerszágban, CSehországról nem isbezsélve???

 

Azt hiszed, hogy ha Magyarországról bármit is irnak-mondanak  külföldön, akkor az ottani népek ismerni fogják a helyzetet??????

 

Hihszen itt Magyaroszágon se tudná 20-nál több  ember felsorolni a magyar kormány tagjait...  ÉN SEM!!!!  Desokan talán még azt se mtudnák, hogy ki a miniszterelnök....

 

Van pár ismerősöm külföldön, akik nem magyarok. Gőzük sincs arról az egész katyvaszról, ami itt van. Nem érdekli őket - mint ahogy engem, se hogy most Merkel miért is, kivel is szövetkezik melyik tartományban...... 

 

Rendszeresen nézem a német nyelvterület pár vezető napilapjának site-ját..... A címlapra szinte elvétve sem kerül ki OV vagy bármiféle magyar téma, akkor sem , amikor itthon már mindenki hörög a "nemzetközi viszhangtól"....   Senkit nem érdekel Mo., ebbe nyugodj bele, mint ahogy itt sem érdekel senkit Ausztria bármiféle problémája. Az emberk zöme ausztria alatt a Shopping City Süd-öt és a Kaertner Str.-t érti max. .....::))

Előzmény: nettomazsola (54272)