e-balaton Creative Commons License 2013.11.22 0 1 26

Üdv mindenkinek,

"A Regionális Gazdaságfejlesztési Iroda Szolgáltató Kft-t ( RGFI ) messze kerüljétek. Nagyon kedves beetető szavak, de amint fizetsz, semmit nem kapsz cserébe. Néhány db xls táblát küldenek 2-3 havonta aztán annyi."
Ezt én is így gondolom!!! Voltam olyan bolond, hogy hittem nekik és fizettem nekik a semmiért. 

Így szól az ígéretük - írásba adták:

Teljesítési garanciáink: Garanciáink, amelyektől biztos lehet benne, hogy befekteti, és nem fölöslegesen költi el szolgáltatási csomagunk díját:

ˇ Minden pályázatot megtalálunk Önnek: Amennyiben nem kap meg minden pályázatot az együttműködés időszaka alatt az Ön számára elérhető forrásokból, visszatérítjük a regisztráció teljes díját. ˇ Minden általunk elkészített pályázatát befogadják: Amennyiben egy általunk megírt pályázatot, a pályázat kiírója formai hiba miatt nem fogad be, visszatérítjük a regisztráció és a pályázatírás díjának 100%-át. ˇ Elnyeri a fejlesztéshez szükséges forrást: Amennyiben egy általunk megírt pályázatot esetleg forráshiány miatt elutasítanak, a következő ugyanerre a fejlesztésre irányuló forrás megnyílásakor térítésmentesen újra megírjuk és beadjuk a pályázatot Ön helyett.

Szemenszedett hazugság - most szembesültem vele, hogy mennyire gátlástalan és hazug ez az egész. Nem gondoltam, hogy mindenki szeme láttára ezt meg merik tenni.
Jelenleg a jogászunknak továbbítom a tőlük kapott semmit érő tájékoztatásokat és szeretnék tenni érte valamit, hogy másokat már ne húzhassanak csőbe.
Szívesen venném, ha lenne aki még beszálna a "játékba". Várnám azoknak a jelentkezését, akiket szintén rászedtek és rendelkeznek még ezeknek a csalóknak a tájékoztató anyagával.

e-balaton