DrFec335i Creative Commons License 2013.11.22 0 0 15209

Én a teljesítmény miatt vettem 35i coupet egyrészt, másrészt éppen jó áron volt. Sokan akartak lebeszélni a 335i-ről, mondván, hogy ott a turbo, nem is egy, hanem kettő, meg a magasnyomású benzinpumpa. Vegyek inkább 30i-t. Ha ebből indulnék ki, akkor egyáltalán nem vennék autót, mert van benne motor, meg különben is benzint kell bele tölteni. Namost 30i-ből itthon alig van valami, ami van eladó az is szar. Kintről meg szerintem rizikósabb hozni akármit.

 

Ami olcsó, az kint is vacak, ezzel egyet értek. Egyik barátom külföldről hozatott 30i-t, E92.  A vízpumpája eléggé saját életet él, csak akkor kapcsol be, ha kedve van hozzá. Most hidegebb időben még lehet vele a szakikhoz menni (fullos fűtéssel), de ha nyárra nem javítják meg, akkor nem lehet vele mit kezdeni. Senki nem tudja mi a baja, cserélve lett maga a pumpa, a vezérlés stb. Erről ennyit.

 

Mindenesetre, ha lett volna normális áron egy 35i cabrio, biztos, hogy azt veszem meg. Hogy egy kicsit kevésbé merev, kit érdekel, annyira biztos merev, amennyire kell!

Előzmény: Kevin (15202)