macko1000 Creative Commons License 2013.11.22 -1 0 981

Hát szia!!!

Hogy nekem mi volt a baj?? visszatudod keresni a leirtakban!! Nem akarom ujra  leírni mert hosszu lenne!! A lényeg , hogy én nekem teljesen rajta volt a makkon a bőr és eggyáltalán nem lehetett hátrahúzni!!

 

Nos az első kötéscser nekem negatív élmény volt!! Ugyhogy figyelj!!!

Semmiképen ne rántsd le a kötést ez nagyon fontos!! Ha ugy érzed kicsit valahol hozzá tapadt akkor kammillával óvatosan áztas amíg el nem engedi a seb a gézt!!! Én sajnos nem így tettem és kétszer is lerántottam !! Úgy elöntött a vér ,hogy rohantunk az sztk ba!! De ha erre oda figyelsz semmi baj nem lessz!! Én két nap után már nrnem raktam fel kötést mert szabadon sokkal jobban gyógyul!!  Feltéve ha meg tudod oldani, hogy otthon maradsz néhány napig!!

,

Milyen volt a reggeli merevedés?? Mert nekem pár napig borzalom volt de aztán szép lassan enyhűlt!!

 

 

 

Mostmár jol vagyok de kellet 2 és fél hónap de szerintem nekem egyedi volt az esetemm keresd vissza és olvasd el Én azt ajánlom keresd a topikok között geogabcsi néven futó társunkat hihetetlen sokat segített nekem!! Mindent írj le neki őszintén hol tartasz mik történnek gyógyulás alatt és kérdéseket ezzel kapcsolatban. Ő mindenre válaszol és érdemes rá hallgatni én követtem az utasitásait  és segített!!

 

Vigyázz a roszindulatú hozzászolásokkal és negatív véleményekkel mert ilyen is van !!! Csak pozitívan minden renben lessz!! Én már csak tudom!! Nyugodtan kérdezz én is válaszolok amire csak tudok!!

Előzmény: BG77 (980)