Törölt nick Creative Commons License 2013.11.21 0 0 12501

HAli.

Ma szabin vagyok egész nap, így van időm :)

Hazafele jövet bementem a megaparkba, de láttam van kint egy szélvédőjavító, aki políroz is, gondoltam megkérdem.

Megcsinálta a lámpát, s kérdeztem, hogy uv lakk nem kell rá? Azt mondja ő nem lakkoz, viszont uv védős polírpasztát használt többször is, azt láttam is. Elmondása szerint a lakk nem olyan jó, mert lepattogzik arról nem is beszélve, hogy csak újra csiszolással jön le. Ez eljátszható egy lámpánál 2, talán három alkalommal, de elfogy a lámpa :D

Azt mondja, ha polírpaszta van, akkor evvel nincs annyira gond, esetleg ha gondolom 1-2 évente polírozzuk fel, de ekkor már nem csiszol, csak a leglágyabb koronggal megy neki pasztával, az nem koptat csak betömi az esetleges hiányokat.

Mivel nem volt jó állapotban már a lámpa, így egy tesztet megér, most olyan, mint ha új lenne :) Meglátjuk milyen lesz.

Jobb oldalsó lámpát viszont lehet cserélni kéne, mert tiszta üveggel kevesebbet világított, mint a mattult gyári fényszóró. Milyen márkát javasoltok? Most Depo márkájú van benne és foltosan világít.

Kis érdekesség, hogy betettem az obisárgát és közel sem sárga a hondában, pedig ignisben szép mélysárga volt. No erre mit mondtok? Persze sárgás, de nem az az igazi mély :D

Mielőtt bármit mondanátok, ignisben 14.3-14-4 volton üzemelt az izzó.

üdv

G