Törölt nick Creative Commons License 2013.11.20 0 0 142

Hitachik-kal is jól ki vagyok: Volt/van egy VT-110-esem amin szép csillogó lenne a szín és lénk a kép, ám a tuner hangja valamiért halkabb mint kellene, bekapcsolás után erősödik fel, van amelyik tv adón egész jó, de átlagban halkabb mint kellene, ezért van olyan tv adó amin halk. Scarttal bekötve a DVD tunerjét használva jó mindegyik adónak a hangja (felvétel). A kép jó lenne, de ez a véletlenszerűen bevillanó fekete csíkok a képernyőn hol itt hol ott nem jók, csak a vékonyabb és kiseb fekete csíkok teszik "bárány felhősebbé" azaz retrósabbá, hangulatosabbá, de nem szarabbá. Csakhogy be bevillannak vastagabb csíkok is és az már nem jó.

 

Amit brave heliostól kaptam VT-110-est: jó erős a tunerjának a hangereje, viszont a kép minősge alacsonyabb. Nem olyan élénk, csillogó a szín és homályosabb a kép, igaz 5-10 perc járatás után kiélesedik, de a másik 110-esemét soha sem éri el, alatta marad, fekete véletlenszerű csík bevillanás nem jellemző, bár néha láttam egyet egyet rajta.

 

A másik gép amit kaptam brave heliostól: VT-145: Az tökéletes. Csillogó színek, élénk kép, erős hang a tunernél, fekete véletlenszerű csíkozás egyáltalán nincsen. Csakhát az ugrasztott "pofájú". Nem olyan kedvenc, nem tetszik -e miatt annyira, sajnos az nem 110-es.