w.ullrichfun Creative Commons License 2013.11.20 0 0 9402

Persze h félnek. Elég sok brutális erődemonstrációt láttak-hallottak olyanokról, akiknek állásába, megélhetésébe került, ha nem tartotta be a "szabályokat" vagy a száját ..

 Láttam én is a youtube-on éppen eleget a kubai, floridai partok közelében talált építményekről, némelyik egyértelműen piramis formájú, és egyáltalán nem tud elszámolni velük a hivatalos tudomány, amelyik fél kimondani egy korábbi civilizáció lehetőségét, mert az ugye szembe megy a Darwin elmélettel(igaz sok más dolog is, mégsem merik elvetni, újragondolni, mert azonnal sarlatán, áltudós, nevetséges őrült jelzőket kapnak és kicsinálják őket) .... pedig lassan ideje újra értékelni az egészet, ahhoz viszont generációváltás szükséges a tudományban.

 Ezt is meg kéne magyarázni, kutatni, de itt az agyonhallgatás esete jön elő, amit pár éve az ecuadori piramisnál is alkalmaznak:

 

http://www.ittvannak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=274%3A300-millio-eves-aluminium-fogaslecet-talaltak-oroszorszagban&catid=2%3Ahirek&Itemid=2

 

Előzmény: Vitzilopocstli (9401)