seven update sorbi Creative Commons License 2013.11.19 0 0 375

Én is ott voltam, de nekem egy kicsit máshogy jött le a koncert.

 

"ez inkább a művelődési házas koncertek vonalát vitte"

 

Érdekes, hogy neked is a művelődési ház jutott eszedbe, nekem is, de nekem inkább a 70-es évekbeli művházak jutottak az eszembe, ahol  a színpad egy szál deszka, semmi körítés. Na, ez olyan volt...Meglepő volt - negatív értelemben, hogy a világítás gyakorlatilag nulla volt, háttér semmmi, úgyhogy ez a vonal túlzottan

is puritánra sikeredett.

 

A másik dolog a szponzorok említése és a pityergés. Előbbi kínos feszengést váltott ki bennem -Svietelsky, Unica emlegetése, hát, mit mondjak, elég ciki - az utóbbi

meg inkább hatott megjátszottnak, mint igazinak. Túl sok már Magdinál az érzelmekre való rájátszás, olyan lesz lassan, mint egy demagóg politikus.

 

A harmadik, a plusz koncert betoldás délutánra. Hát ez sajnos nagyon látszott Magdin. Nem volt olyan, mint aki valami egyedit és felejthetetlent ad a megjelenésével. inkább egy lestrapált sztárhoz hasonlított, aki futószalagon nyomja a koncerteket.

 

A negyedik, a vonós szekció. Ez egyrészt nem adott hozzá semmi pluszt az estéhez, és inkább tűntek egy amatőr társulatnak, mint profi, jól összeszokott zenekarhoz. A hegedűk hangolása szerintem nem sikerült, volt néhány kínosan oda nem illő hang, ami kijött belőlük.

 

Ötödik, hangosítás. Szinte végig lehetett valami sipoló oda nem illő hangot hallani, ami talán az utolsó előtti, lassú számnál zavaró módon felhangosodott.

 

Hatodik, kameraman. A zenekarvezető Fekete Kovács Kornél körül egy unterman az egész előadás alatt ott ograbugrált, roppant zavaró volt ez a tolakodó felvételmód.

 

Hetedik, summázat: Magdi az eddigi művész helyett pénzcsináló és - kereső üzletemberré avanzsált, aki jól láthatóan meg akarja szedni magát, ez viszont

számomra már nem az eddigi, szerény, odaadó művész, akit eddig szerettem benne.

 

A tegnap este számomra azt jelentette, hogy megszűnt a rajongásom Rúzsa Magdi iránt, egycsapásra kiábrándultam belőle. Kár érte.

Előzmény: ysu (374)