Törölt nick Creative Commons License 2013.11.19 0 0 112

A szalagok pedig akár el is tűnhetnek a boltokból, mert aki akart már beszerzett korábban belőlük és használta és egy jó, stabil, karbantartott: (10 évente nyomó görgő, ékszíj csere), elnyűhetetlenek azok a kazetták amiket annak idején megvásároltak. Ezzel szemben, ha a DVD lemezek tűnnek el, arra már ez nem lenne elmondható. Az újraírható lemezek újra felvétele korlátozva volt, 8 - 10 törlés (formattálás) után már használhatatlanná vált, nem tudta 100 %-osan leolvasni az adatot. Az egyszer írható pedig, benne van a nevében, csak egyszer volt írható.

 

Aki mondjuk nem gyűjtött hosszabb sorozatot, filmeket, hanem csak néhányat és többnyire felvenni - törölni használta a kazikat, nos az ilyennek ha volt mondjuk 50 kazettája, mondhatni, hogy egy életre kiszolgálta.

 

Az más kérdés, hogy aki manapság egyre kevesebb, szinte alig van tartalmas, lebilincselő és változatos műsor tartalom, ezt a hasonó kategóriát a hírek, a bulvár  és a politika tölti be egyre jobban. Kivételek persze azért ma is akadnak, csak nem túl gyakran.