Törölt nick Creative Commons License 2013.11.19 0 0 131

Nos, a magam logikája szerint tudok menni... Hortenziától indultunk, de megakadtunk az érettebb nőknél. Gondolom kicsi kamasz Bagirának tetszettek nagyon az idősebb nők, ezzel nincs semmi baj szerintem. A kamaszlányoknál gyanítom ugyanígy megvan az ilyen vonzalom az idősebb férfiak iránt. A szavaidból úgy veszem ki, hogy a Hortenzia kategória is, meg az idősebb nő kategória is tiltott gyümölcs számodra. Na, ezzel nem tudok mit kezdeni, miért lenne az? A "tiltott gyümölcs" az nálam a 14 éven aluli, meg az animal, nekrofil, eldurvult S/M...hirtelen ezek jutottak eszembe.

Ami két megérett (nem korfüggő, de azért húzzunk egy vonalat (14)) ember között megtörténik mindkettőjük szabad akaratával, az nem tiltott gyümölcs.

Igen erős világ felé megfelelés benyomását érzem rajtad.

Nekem soha nem voltak és nem is lesznek kor, külső, végzettség, műveltség alapján előítéleteim. Persze valamennyi akad, de adok esélyt mindig a másiknak, hogy megnyíljon, ha akar és megismerjem a valóját.

Legyen az édes 23 éves, vagy 62 :)

A diploma nem belépő nem belépő az okosak klubjába, úgy ahogyan a nagy könyvtár sem a műveltek klubjába. Lehet egy huszévesnek érettebb gondolkodása és lelke, mint egy 40 évesnek és lehet egy hatvanas, olyan fiatalos szellemű (akár testű is), mint egy fiatalabb.

Széles spektrumú a világ :P

Előzmény: pantheon (119)