Törölt nick Creative Commons License 2013.11.17 0 0 110

Az érdekes, hogy 5 éve válság van úgy a világban, ez a 'fejlődés' viszont valahogy nem lassult vagy állt meg, sőt, nyomul a nyomorultja...

 

Nézegettem egy ügyfélszolgálaton várakozva az ott elhelyezett lapos és 3ds tévét, a tűéles, hajat megszámlálható kép minőségével és aztán arrébb fordítottam a fejemet és magát a környezetet néztem. Azt nem látom ilyen élesnek?? Ez mióta ad 'valósághű' képet? Én nem ilyen színeket és élességet látok ha a szobában körülnézek, vagy kimegyek az utcára. Pedig nem látok homályosan.. Arról már nem is beszélve, hogy 5 pec lapos és 3d-s nézése után éreztem, hogy fárasztja nagyon a szememet és az agyamat. A 3d-s tévénél még zavart is a szemüveg keret, főleg ha másfél órán át abban kellene néznem. Kontakt lencsét meg még ha kitalálnak a szemöüveg helyett biztosan nem helyeznék be -e miatt..

 

Vizionális baromságok.. és jót lehet belőle kaszálni.. erről szól nem másról.. és annyi 'érdekes' ember van.. akik minden pénzt megadnak egy focimeccsért, főleg ha még azt full hd 3D-ben is bámulhatja.. Engem már a foci meccs hangjától is kiver a víz.. de akik ezt csinálják és benne játszanak meg tudnak élni belőle, hogy finoman fogalmazzak és még egy jót sportoltak..