Izibizi2 Creative Commons License 2013.11.15 0 0 12113

Szia! Én is szeretnék babát, de most gyulladáscsökkentőt szedek, utána bio. terápia és sok-sok torna, hogy megerősödjek és izmosodjak, utána jöhet a baba tervezetten, de addig még 2-3 év...

A kezelőorvosom javaslatára történik így, muszáj rendbejönni, mert a gyereket nemcsak megszülni kell, hanem utána orvosom szavaival élve "menedzselni" is kell, óriási fájdalommal és jó izomzat nékül lehetetlen lenne emelgetni egy pár kilós csöppséget.

Amit még tudok, hogy természetes úton nem nagyon szabad SPA-val szülni, vagyis nem ajánlott. Mondjuk én csak ezután másokkal beszélgetve tudtam meg (ami megdöbbentett), hogy nagyon sokszor az egészséges nők csípőjét/gerincét is megviseli a hagyományos természetes szülés... (erre a hanyattfekvő, szülőszékesre gondolok)

Szóval én azt tanácsolom, hogy mindenképp konzultálj orvossal, aki ért is hozzá, mert szerintem a terhességre a mi esetünkben (aktív SPA-val) bizony tényleg készülni kell.

De bízom benne, hogy kiderül így a finishben, hogy mégse SPA beteg vagy és a megoldást mihamarabb megtaláljátok és persze mihamarabb babáztok ;)!

Mindenképp tájékoztass, hogy hogy döntöttetek és mit tanácsoltak az esetedben.

Előzmény: Andika0202 (12107)