Ariiii Creative Commons License 2013.11.14 0 0 2

Szeretnék elmenni ebből az országból. Vagy külföldre, vagy a HALÁLBA.

 

Huszas éveim elején szerzett krónikus egészségügyi problémáim miatt munkaképtelenné váltam, gyermekem nem lehetett. Imádtam a szakmámat, átlagon felüli teljesítmény volt a diplomám mögött.

Évekkel ezelőtt elvették a rokkantnyugdíjamat. Családi hátterem nincsen.

 

Volt olyan fogorvos, aki szándékosan ártott olyan mértékben, hogy azzal a szándékos károkozással előidézett panasszal tovább élni nem lehet. Őrületes panaszokat, állandó kínokat okoz. Elég három fogat tönkretenni egymás mellett és kitörik, eldeformálódik az összes, ráadásul marja a nyelvet, a nyálkahártyát egészen a szájrákig.

Munkaképtelenül, hozzátartozók nélkül, pláne gyerek nélkül csak az öngyilkosságot látom megoldásnak. Havi 27 ezerből tömtem a maszek fogorvost minden családi háttér nélkül, és Ő úgy érezte, "ingyen dolgozik".

 

Kérem, írjátok meg, ha esetleg van remény tovább élni külföldön menekült státuszban emberhez méltó egészségügyi ellátás mellett, ahol esetleg még gyerekem is lehet.

 

" Sósavas" beszólásokra semmi szükségem! Anélkül is tudom, hogy semmi helyem már ebben a világban!

 

Az internetes fórum az utolsó próbákozásom.  Kérem, hogy már ne bántsatok! Abból már volt elég részem a való világban!

 

Külföld, ahol munkaképtelen menekült számára van belgyógyászati, érsebészeti, fogászati ellátás.... Amit ha munkaképessé tesznek, akkor tudok kifizetni...

Mindegy hová! Csak el innen! Külföld, vagy HALÁL! SÜRGŐS!